Børnene har gode ideer

Nu vil jeg gerne erklære vinteren for oversstået, for nu kan jeg ikke klare mere regn, slud og kulde! Nu må det snart være tid til sommer, sol og varme. Is på stranden og en cykeltur gennem skoven er blot nogle af de ting jeg savner ved sommeren. Kom sol, kom sommer!!!

 

Jeg var hjemme forbi min chef igår, jeg skulle lige aflevere nogle papirer. Hans datter trak mig med ind på børneværelset. Jeg skulle da lige se hvad hun hvade opfundet. Hun havde lavet en hule under hendes køjeseng. Hun havde kastet en stor velourdug ud fra sengen og inde bag den var selv hulen. Hun havde gjort meget ud af det og det var rigtig hyggeligt. Det mindede mig om min egen barndom. Jeg havde en hule oppe i et stort træ i mine forældres have, der kunne jeg rigtig være i fred.

 

Nå nu vil jeg finde på noget frokost. I må have det godt allesammen.

 

en hyggelig hule

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet