Der er vist sket et dødsfald

Ja, så er der vist sket et dødsfald inde hos min nabo. Og det er vist fordi, at han var så gammel, og jeg troede egentlig at det ville være lang tid siden, at han ville gå bort, for han har godt nok klaret det i lang tid. Det er efterhånden mange år siden, at konen gik bort. Og de var da nogle rigtig søde mennesker, så det er jo lidt ærgerligt, men altså, det er jo naturens gang, ikke?

Tror ellers også lige, at jeg har en idé, om at jeg gerne vil ned og have mig noget mad i Grenå. For der ligger alligevel nogle gode steder, hvor man kan få noget god mad. Det kan jeg godt sige jer.

Håber I har det godt, for det har jeg nemlig selv, og det er jo virkelig dejligt, kan jeg godt sige jer. Hej så længe forresten – og vi ses ellers på et tidspunkt.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet