Det her autoværksted er det bedste

Hej alle. Og velkommen til bloggen atter engang. Jeg er glad for, at I gider at læse med herinde, for det betyder rigtig meget for mig, at mine ord bliver hørt. Det kan jeg godt sige jer. Men altså, det er sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil begynde at anbefale nogle ting, hvis jeg falder over et eller andet, som er rigtig godt. Og jeg føler selv, at jeg har fået en rigtig god service på dette autoværksted på Amager, hvorfor jeg gerne vil anbefale jer det, hvis der skulle være noget galt med jeres bil og i bor i nærheden. Det kan jeg altså godt sige jer! Jeg har aldrig fået så god en service før, og jeg tror heller ikke, at man får det andre steder. Jeg har i hvert fald ikke oplevet det. I kan finde adressen på dem her:

 

Mogens Elmer A/S

Kirstinehøj 66

2770 Kastrup

Tlf. 32 51 90 90

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet