En dygtig Bedemand gør hele forskellen

Hej alle man og alle damer herinde på dette fede forum som i dagligt kommer ind og læser på om løst og fast.

Jeg har lige været til en begravelse i Århus og det var saftsuseme en flot begravelse er i så færdige.

Det har været en kæmpe oplevelse for mig at se hvordan et vellykket begravelse skal se ud.

Det er nok valget af bedemand som kan gøre hele forskellen – tror jeg. Da jeg kørte hjem derfra kørte jeg tilfældigvis forbi en bede mand – Broholt Begravelse – mener jeg de hed ? Jeg synes hverfald at deres forretning så flot og fredfuld ud som jeg kørte forbi.

Det kunne være man skulle tage lidt rundt til begravelser og begynde at notere hvilke bedemænd der gør det bedre end andre så man kan vælge sin egen bedemand på forhånd – og på den måde sikre sig en flot afsked.

Kan i alle have en fantastisk søndag

 

admin

Related Posts

Dødsfald – når det sker