En ny lille juniorseng til Junior

Så er jeg tilbage på bloggen. Har lige været på en lille juleferie, hvor computeren og en internetforbindelse var det sidste jeg ville have med, for så ved jeg, at jeg ville have brugt meget af min tid på at sidde og blogge, for det er noget af det sjoveste jeg ved.

Men nu er jeg tilbage ved skrivebordet i min dejlig varme stue, og nu skal jeg nok lige lukke op for godteposen igen. Det kan jeg lidt fornemme at I har savnet, for det har jeg i hvert fald!

Som de fleste af jer nok kan huske, eller har læst tidligere, så er jeg igang med et lille projekt til min yngste. Det er en juniorseng, som skal være blive super flot. Hvis du er lidt i tvivl om hvad en juniorseng er, så kan du se mere her. Det er et meget godt eksempel på en flot lille juniorseng, men det der godt nok lige piget nok, så tror ikke knægten ville blive så begejstret, hvis hans seng kom til at se sådan ud med hjerter og hele moletjavsen. Han har i hvert fald fortalt mig, at der gerne må være noget med rumskibe og sådan noget på sin seng, og det skal der nok også komme!

Det hele kommer til at spille helt vildt meget, når det hele kommer op og stå. Min kone som er en ganske habil maler er også med på projektet, og når vi først har fået lavet hans børneværelse til en rumstation, så skal ham og vennerne nok komme til at synes det er mægtig sjovt at være derinde.

 

admin