Fest med en brandbil mobilbar : – )

Så kan jeg godt lige fortælle jer, at jeg skal ud og holde noget af en fest. Jeg har fundet den fedeste hjemmeside, hvor man kan leje sådan en mobilbar som ligner en brandbil. Hold kæft man, det kan da kun blive fedt, haha. Så kunne man lige lave det som sådan en udklædningsfest, og så kunne man jo være en brandmand, det ville da bare være hammersjovt.
Nu er min næste opgave så bare at finde en eller to, som gider at være med til at holde den her fest, for jeg gider sgu ikke rigtig arrangere den alene, næ nej, det er sgu lidt for kedeligt.

Det var sådan set egentlig bare lige det jeg ville fortælle jer.. Det kan godt være, at det er et lidt mærkeligt og kort indlæg, men jeg har bare gået og tænkt på det lige siden jeg så den der mobilbar, og så tænkte jeg, at I garanteret ville synes det er totalt sejt!

Roger over og farvel og sådan noget.

admin

Related Posts

Vi vil leje en Mobilbar i København.