Flisearbejde – skal jeg virkelig det?

Jeg ved ikke helt med jer, men jeg gider altså ikke ordne sådan noget flisearbejde selv – og jeg kan slet ikke finde ud af det heller, så det vil jg hellere have andre til at gøre for mig, og derfor tror jeg måske, at jeg vil ringe til en fra Nibe eller Aalborg, som har forstand på den slags ting, men jeg ved endnu ikke lige, hvem det skulle være. Det kan jeg godt sige jer. Men altså, det er dog noget, som jeg har tænkt længe på.

Ellers har jeg lige spist en is, og den smagte helt vildt godt. Jeg kunne godt finde på at tage ned på tanken og købe mig noget Matador Mix, for jeg er helt vildt sulten, og jeg ved simpelthen ikke helt, hvad jeg ellers skal spise. Altså, jeg er jo ikke sulten efter mad, men jeg er sulten efter noget sukker. Det er et lille handikap, som jeg har.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet