Fysioterapeut søger arbejde i Kjellerup

Jeg har netop afsluttet uddannelsen, og søger nu arbejde som fysioterapeut, gerne i Kjellerup eller omegn. Jeg har afsluttet uddannelsen med temmelig pæne karakterer, og jeg har også en god udtalelse med mig fra min praktik hos Kjellerup Fysioterapi & Træning, Almtoftvej 20, 8620 Kjellerup, Tlf. 86 88 27 27. Jeg er fleksibel mht. arbejdsopgaverne, og ønsker egentlig bare at dygtiggøre mig og få en bred erfaring. På lang sigt vil jeg dog gerne arbejde med sportsskader og genoptræning, da den del har min helt store interesse. Det hænger nok sammen med, at jeg selv måtte droppe min sport på eliteplan for 4 år siden efter et simpelt vred i foden. Jeg fik ikke den rigtige behandling fra start, og jeg ved nu, at min skade ikke nødvendigvis ville have været permanent, hvis jeg havde fået professionel hjælp. Sådanne oplevelser ønsker jeg ikke for andre, og jeg tror jeg kan gøre en forskel.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet