Har du nogle gode råd til køb af høreapparat?

Min far skal have et høreapparat, så jeg vil gerne lige vide, om der er nogle herinde, der har nogle gode råd til køb af høreapparat her i Århus, hvor vi bor? Hvor skal man gå hen for at få vejledning og så videre? Håber, at I kan svare på mine spørgsmål. Hvis der er noget, som I ved, så kan I jo bare lige skrive det herinde, så skal jeg nok vende tilbage.

Nå, tror jeg vil løbe mig en tur, for jeg trænger til at få lidt luft, og jeg gider ikke bare at gå en tur, for det er slet ikke noget for mig, kan jeg ellers godt lige sige jer. Det er det ikke. Men sådan er der jo så meget. Jeg vil bare gerne lige have lidt motion og noget frisk luft, og så skal jeg jo også i seng på et eller andet tidspunkt, ikke?

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet