Har lavet mine egen design plakater

Jeg har lavet mine helt egne plakater – du kan også lave egne design plakater herinde, hvis du har lydt til den slags ting. De er blevet så fine, så fine, at du tror, det er løgn. Det kan jeg godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert, kan jeg vist roligt påstå. Og sådan er der jo så meget, ikke? Det er fordi, at jeg har fået mig en lejlighed, som der skal hænges noget op på væggene og jeg synes at der findes så meget, som bare ikke er flot, og det er jo ikke så godt, kan man vit roligt sige.

Næ, men altså, så laver jeg dem da bare selv tænkte jeg, og det gjorde jeg så. De er blevert rigtig pæne, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fået lavet dem, kan jeg vist godt sige til alle herinde.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet