Har lige snakket i telefon med en industrielektriker

I anledning af, at vi lige har fået nye kontorlokaler, så har jeg snakket med en industrielektriker, som vil komme og opsætte nogle el installationer for os, og det glæder jeg mig til, for det fungerer lidt bedre end at sidde hjemme hos mig og arbejde. Det er nemlig ikke helt optimalt længere, og jeg kunne da også godt tænke mig nogle ansatte, som kunne sidde på kontoret og arbejde for mig. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil ud at spise på restaurant i dag, for det elsker jeg virkelig, skal jeg sige jer. Det er jo bare alt for fedt, og det kan virkelig gøre mig glad. Det smager jo så godt, og jeg har virkelig lyst til en god bøf i dag. Det er noget, som jeg har gået og hungret efter hele dagen. Det må jeg gøre. Hører lige om ungerne vil med.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet