I dårlig humør i dag

Hmm.. Jeg er ikke just i godt humør i dag!! Jeg har helt ubeskriveligt ondt i min ryg, åååh hvor det dog bare gr ondt. Det værste ved det hele er at jeg ikke engang kan ligge ned men jeg kan kun sidde op. Det gør alt alt for ondt at ligge ned, så får jeg sådan en forfærdeligt smerte i lenden.

 

Jeg har nok brug for noget god fysiurgisk massage København, det var nok bedst. Jeg må hellere se at få ringet og bestilt en tid, så jeg kan komme op af min lænestol og på arbejde igen, og vigtigst at alt få mit gode humør tilbage igen. Jeg er kendt for at være rigtig glad altid og bringe gode tider blandt mine venner, kollegaer og min familie, men lige nu bringer jeg ingenting, kun sure miner over mine mange smerter!

 

Øv øv, jeg glæder mig til at det er overstået.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet