Jeg har fået et tv fra B&O

Jeg har lige haft 30 års fødselsdag, og det er en dag, som jeg sent vil glemme. Det er fordi, jeg fik holdt verdens bedste fest, og så er det også sådan, at jeg virkelig godt kan lide de gaver, som jeg fik. De gjorde mig rigtig glad, og jeg lægger så meget betydning i dem. Jeg fik nemlig et tv fra B&O, som jeg havde ønsket mig, men ikke turde håbe på at få. Og det er simpelthen for fedt, for det betyder jo at folk godt kan lide mig, hvis de ofrer så mange penge på at give mig noget.

Tror jeg vil ud at gå mig en lang tur, for det er noget, som jeg også holder helt vildt meget af, kan jeg vist roligt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Hvordan går det ellers med jer? Jeg håber at I har det godt. Det har jeg, for jeg er lige flyttet til Grenaa, og her er bare dejligt.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet