Jeg vil gerne takke den lokale kloakmester

Jeg har det sådan, at når folk gør en god indsats, så skal de takkes. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil takke den lokale kloakmester, fordi han har repareret vores kloak, og er der noget bedre, end når sådan noget bare foregår helt gnidningsfrit? Det ved jeg simpelthen ikke, kan jeg vist roligt sige jer.

Nå, men jeg vil løbe mig en tur, for jeg holder så meget af at løbe, og det handler lidt om, at jeg ikke har gjort det i lang tid, og derfor skal jeg til at gå igang igen. Det er nemlig så dejligt, og det er jo for fedt. Det er en ting, som er helt sikkert.

Vil også gerne have en god is til aften, for jeg elsker simpelthen at spise is. Det er så dejligt, og er der noget, som er bedre end at gøre de ting, som man holder allermest af? Vi ses.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet