Jeg vil også have massage!

Kender I det, når I sidder og læser på en blog, og så lige pludselig skriver de om noget, som man bare selv får herre meget lyst til? Det kender jeg i hvert fald alt til, og det er faktisk en af grundene til at jeg startede min blog her, for at se om jeg kunne skabe samme følelse. Nå, men nu skal I bare se, hvad jeg har lyst til. Titlen har måske allerede givet det væk, men jeg vil i hvert fald meget gerne til København og få massage. Hvis I har prøvet noget lignende på min blog, så giv mig da gerne lige en kommentar, så bliver jeg i hvert fald mægtig glad.

 

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet