Kæresten har fået lavet en Tragus piercing

Jeg vil gå mig en tur nu her, for det er så dejligt vejr udenfor, og jeg er virkelig glad for, at det er blevet godt vejr. Det er nemlig sådan, at jeg ikke kan lide vinter, og det handler nok også om, at jeg har det lidt sådan, at min hud ikke kan tåle det der vintervejr. Det er sådan det er, og sådan vil det nok altid være 🙂

Nå, men jeg har fået lavet sådan en piercing her, og den er jeg helt vildt glad for: http://piercingfabrikken.dk/27-tragus-piercing. Hvad synes I om det? Tror I det er noget, som mændene kan lide? Det håber jeg da, for det er derfor, at jeg har fået lavet den. Ej okay, jeg kan også godt lide den selv, og jeg synes virkelig, at den klæder mig. Nu vil jeg vaske op, for jeg har en opvaskemaskine, men den er i stykker, så vasker op i hånden.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet