Overvejer lidt at købe sådan en mountainbikes

Jeg er lidt i tvivl, men jeg tror egentlig, at det vil være en god idé – og en god investering for mig. Hvis altså jeg købte sådan en mountainbikes. Det er nemlig noget, som jeg er helt vild med, og jeg vil så gerne ud at cykle lidt mere. Især nu her, hvor jeg er flyttet til Aarhus. Det er nemlig en by, som der egner sig utroligt godt til cykling, selvom den er bygget på en bakke. Det vil sige, at der er utroligt mange ujævne områder, hvorfor det er rigtig godt at få motion, når man cykler rundt her i byen. Jeg elsker Aarhus, og jeg tror ikke, det er for sjov, at man kalder den for Smilets By.

Men jeg vil smutte over og købe lidt ind, for jeg skal have mig noget god aftensmad senere, og det vil jeg købe nu her. Det er for fedt, og jeg elsker det.

 

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet