Problemer med kloakken – har hyret en kloakmester

Vi kan ikke skylle ud lige nu, og det er jeg ikke så glad for, hvorfor jeg så har hyret en kloakmester fra Kirke Hyllinge, som kommer og kigger på det hele i morgen, og det skal nok blive rigtig godt, for det er sådan, at jeg bliver nødt til at låne min nabos lige nu, og det er ikke lige det, som jeg bedst kan lide i hele verden. Det kan jeg godt lige sige jer, hehe.

Ellers vil jeg bare lige håbe for jer, at I har det lige så godt, som jeg har. Jeg har det nemlig helt fantastisk lige nu, og det er jeg rigtig glad for, for jeg har haft etn periode, hvor jeg har haft det rigtig svært, men den er jeg heldigvis kommet ud af, og det er jeg jo rigtig glad for. Det har været fordi, at jeg hr været godt til at komme ud og få mig noget motion, tror jeg. Det er bare rart, og jeg elsker det.

 

Murerfirmaet Thomas Kristiansen ApS

Agervang 3, Gershøj

4070 Kirke Hyllinge

Tilf. 40 51 12 76

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet