Ringer til nogle, som har forstand på etablering af indkørsler

Jeg er utroligt glad lige for tiden, for jeg har det rigtig godt, og det er jo bare alt for fedt. Det er sådan, at jeg lige har ringet til nogle, som har forstand på etablering af indkørsler – og, rigtig gættet, det er fordi, at jeg selv skal have indlagt en indkørsel og det er jo bare for fedt. For det betyder jo også, at vi har fået det nye hus, som vi så brændende har ville have. Så det er vi jo rigtig, rigtig glade for, og det er jo fedt.

Nå, men ellers vil jeg da lige løbe mig en lille tur, for det er sådan noget, som gør, at jeg har det helt vildt godt, og det er jo bare dejligt, hvis jeg selv skal sige det. Det er for dejligt.

Men hav det nu rigtig godt indtil vi ses herinde igen! Det bliver I nødt til at have.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet