Så fik man sig et LED panel – yes!

Hej venner. Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, for det er jeg selv. Jeg har netop modtaget et LED panel, som jeg har opsat nu her. Det lyser bare rigtig godt, og det er jeg simpelthen så glad ved. Det er fordi, at jeg tidligere har brugt sådan en sparepære, men den lyser altså ikke særligt kraftigt, og det er jo ikke så fedt, men altså… Hvad kan man gøre? Ja, man kan jo købe sig sådan et LED panel, for det giver en god og dejlig belysning, skulle jeg hilse at sige.

Nok om det. Jeg skal over at besøge min ven, Niels, om lidt, og det glæder jeg mig til, for jeg har ikke set ham i over et år. Det er dog sådan, at han netop er flyttet til byen igen, og jeg glæder mig til at se ham. Vi skal nok gå en tur og have en kop kaffe. Bliver så godt.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet