Så skete det endelig; vi har fået installeret ventilation

Jeg er en glad mand for tiden, og det er der tre simple årsager til; jeg har verdens dejligste kone, jeg har de sødeste børn og så har jeg fået installeret ventilation her i Ribe, hvor vi holder til. Og det er jeg rigtig glad for, for hjemmet plejer virkelig at koge om sommeren, og det kommer det så ikke til i år, hvilket er noget, som jeg er utroligt glad for, for der er slet ikke til at holde ud at være her, og det er jo ganske fint, hvis jeg selv skal sige det. Og skal jeg ikke det? Det skulle jeg da mene, hehe.

Nå, men ellers så får vi også snart en kat, og det er noget, som jeg især glæder mig til, for det er nemlig sådan, at jeg altid har været et kattemenneske, men min kone vil selvfølgelig gerne have en hund, og det har jeg så besluttet mig for hun skulle have. Men nu vil jeg have en kat.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet