Skal have fundet en translatør, der kan oversætte fra dansk til engelsk

Jeg har gået og ledt i lang tid efter en translatør, der kan oversætte noget fra dansk til engelsk. Jeg ville godt kunne gøre det selv, men jeg har utroligt svært ved den slags ting. Altså, sådan rent grammatisk. Jeg kan sagtens tale og skrive flydende, men sådan er det nu engang. Jeg har derfor fundet mig en, der kan klare jobbet i Århus, hvor jeg også selv bor, da jeg foretrækker et personligt møde forud for vores samarbejde. Og det er jeg jo rigtig glad for.

Nå, men jeg skal ud at sejle i dag med min god ven, Mads, som jeg bare så godt kan lide. Han er rigtig flink, og jeg kan slet ikke forestille mig, at der er nogle andre end ham, der ville ud at sejle nu. Han pjækker nemlig tit fra skole, og så gør vi sådan nogle ting her. Det er nu meget sjovt, men han burde også blive voksen og tage sig lidt af sin skolegang.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet