Vi ville spare så mange skejser med et solcelleanlæg

 

Jeg vil sindssygt gerne have et solcelleanlæg. Og det bliver godt. Hvis jeg får et. Men det ved jeg ikke, om jeg får. Det er jo aldrig til at vide. Det er en ting, som der er helt sikkert. Men sådan er det nu. Jeg ved godt, at jeg har det godt her i Ikast, men jeg kan godt få det bedre, for det vil jeg gerne have, og det er der vel ikke noget at sige noget til. Men jeg tror, at jeg kunne få det noget bedre, hvis jeg fik mig et solcelleanlæg. Det elsker jeg nemlig, sådan noget, så det er jo dejligt. Men ellers vil jeg ønske jer en god dag, og det er jo dejligt, kan jeg godt love jer for. Tror jeg har mig en lille joke, som jeg vil fyre af. Hvad kalder man en sten, der mangler den ene side? Einstein. Okay. Ses.

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet