Vil så gerne have nogle tandproteser

Jeg ville så gerne have mig noget tandproteser, men det er bare ikke noget, som jeg kan få, og det er jo altså ikke så godt. Men det er simpelthen fordi at jeg ikke har nogle penge lige nu, og det koster jo penge sådan noget. Men jeg har faktisk fundet et sted, hvor det ikke er så dyrt, og det er jo fordi, at jeg har sparet en lille smule sammen, så jeg faktisk måske alligevel har råd til nogle, og det ville jo være så fedt, som noget kunne være, må jeg nok indrømme, at jeg mener. Det er den holdning, som jeg har til den ting.

Ellers går det rigtig godt her på Amager, kan jeg vist ligeså godt sige jer. Det er helt vildt fedt, og jeg er simpelthen bare så glad på mine egne vegne. Hav det nu rigtig godt, indtil vi ses igen. Hej!

admin

Related Posts

Vælg det rette Indesign kursus

Vælg det rette Indesign kursus

En ny måde at udforske hinanden på

En ny måde at udforske hinanden på

Badmintonsko, hvad skal jeg vælge?

Nye lån for unge på nettet