Børneværelset: Her skal der tapet til

Jeg skal have mig en ny lille dreng, og det glæder jeg mig simpelthen så meget til. Jeg og konen er derfor begyndt at bygge et nyt børneværelse. Det er simpelthen så fedt, og vi har fundet noget sødt tapet herinde, som jeg tror, bliver rigtig godt. Det kan aldrig blive for godt til min søn, så det håber jeg da, at det gør.

Nå, men det er jo vildt godt vejr i dag, så jeg tror jeg vil gå udenfor. Jeg har også snakket med naboerne om, om vi ikke skulle grille lidt i det gode vejr? Det kunne jeg simpelthen så godt tænke mig, så det tror jeg, at jeg gør. Det bliver simpelthen det bedste. Jeg har allerede købt lidt ind, så jeg tror næsten, at det ender med, vi griller, selvom det måske ikke lige er så varmt i aften… Men man kan jo altid sidde indenfor.

 

admin

Related Posts

Fritids ornitolog i Danmark

En lille update!