En lille update!

HEJ!

Det var da lige godt grovt, at man slet ikke kan rende rundt og gør lige præcis det der passer en! Det er faktisk noget der efterhånden er begyndt at gå mig rigtig meget på. Det er fandme mærkeligt, at der er så mange der siger sådan nogle underlige ting. Jeg hader virkelig mærkelige ting, eller sådan noget.

Tror så rent faktisk lige, at jeg er er den lykkelige ejer af en rigtig snow buster. Se det er fandme noget der vil noget 🙂 Jeg er totalt klar på bare at erklære krig mod sneen, lige snart at den vælger at lande på min grund. Den skal fandme have et ordenlig lag tæsk. Det er ikke fordi jeg har noget imod sne, men jeg gider ikke rigtig have at det ligger og er koldt på min jord.

Det er vist ved at være tid til at hoppe i køkkenet og lave lidt mad. og jaja, jeg ved godt at det lyder mærkeligt, for det er da overhovedet ikke specielt fedt, når min kone ikke engang gider lave mad til mig lige nu!

 

admin

Related Posts

Børneværelset: Her skal der tapet til

Fritids ornitolog i Danmark