Et sjovt dørhåndtag

Okay, nu ved jeg godt, at jeg skriver rigtig meget om opfindelser og sådan noget, men det er fordi jeg synes der findes så mange sjove og smarte opfindelser. Hvis du lige taget et hurtigt kig på den her, så må du da give mig ret i, at det er en lidt sjov opfindelse. Sådan et dørhåndtag ville jeg i hvert fald godt eje.

http://2.bp.blogspot.com/_rtqk4u1b52I/SDvwHb1DjNI/AAAAAAAAAEY/-I-918ugztA/s320/Cool+Inventions+(4).jpg

Men jeg kunne godt forestille mig, at den kunne være mega uhyggelig, hvis man nu er lidt bange og man kommer hjem en mørk nat, hvor der er ugler i skoven der siger skumle lyde, og der er et knust vindue ind til stuen. Så skulle jeg godt nok ikke nyde noget som helst af at trykke det dørhåndtag der i hånden. Det er stensikkert!

admin

Related Posts

God start på det nye år.

Der mange programmer.

En dejlig ny gang.

Nyt lokale i kælderen.