Nyt lokale i kælderen.

Hej alle.

Jeg har i flere år, sådan på hobby plan, leget med flere forskellige opfindelser og har før brugt et gammelt udhus til dette, men da taget gav efter for den megen sne her i vinters, besluttede vi at rive det ned og lave et bedre lokale til mig i vores rimelig store kælder. Jeg har nu brugt nogle måneder på at spartle og male, og sætte brugbare arbejdsborde og skabe op. Da jeg også her en hel den værktøj som jeg passer meget på, så fik jeg ved samme lejlighed renset og smurt det hele og lavet en stor trætavle til væggen, hvor jeg kan have det hængende fremme klar til brug. Da det hænder at jeg somme tider laver lidt svejse eller lodde arbejde, så har jeg købt en brugt udsugning som ligeledes er sat op. Nu mangler jeg bare at finde en blikkenslager i Helsingør, som kan komme og trække vand til to håndvaske og et toilet, så er mit nye og opvarmede værksted klar.

admin

Related Posts

God start på det nye år.

Der mange programmer.

En dejlig ny gang.

Mikroovnen – en herlig opfindelse