Har købt min bil hos en Ford-forhandler

Jep, jeg har besluttet mig for, at jeg vil have en Ford, og derfor har jeg købt en hos den her hos en Ford-forhandler i Holbæk. Adressen er: Bin2bil A/S, Bilbyen 2, 43000 Holbæk, TLF. 59 43 11 01. Nå, men den kører bare rigtig godt, og det er jeg helt vildt glad for, for det er jo bare det fedeste i hele verden, og jeg har svært ved at beskrive, hvor glad jeg er for det. Førhen havde jeg en rigtig dårlig vil, som jeg hafvde købt for ingen penge, og den bar da fed nok, men den er federe den nye her, kan jeg godt lige love jer for.

Derudover, så er det jo snart nytår, og i år er det mig der holder festen, og det er jo virkelig nice, for så er det mig der lægger rammerne for om festen bliver god, og jeg forstår at feste igennem, så selvfølgelig bliver den det.

 

admin

Related Posts

Behandlings Rejser

Alle har snart været der.

Slut med kulde og sne.

Rejser for unge?