Slut med kulde og sne.

Hej.

Jeg skal snart flytte til Odense, for at studere Naturfag på Uni og glæder mig meget. Da jeg lige har arvet en pæn klat penge, så har jeg også bedre råd til flytning og hvad det nu indebærer. Men det er ikke lige det der optager mig lige nu. Jeg har lige som det meste af den danske befolkning fået nok af vinter, kulde og sne – og da jeg nu har fået muligheden, så skal jeg bare ned til noget sommer og sol, så jeg kan lade op til mit nye studie. Jeg har efter at have kigget lidt på nettet og lagt mærketil at der er flere gode rejser til Vietnam, som tilbyder alt det jeg går og sukker efter. Så nu er jeg begyndt at nærstudere dem for at se hvilken der er den rette for mig. Da jeg gerne vil ned og have sand mellem tæerne og samtidig kunne bade også, så er der specielt to jeg har kig på. Priserne er også meget overkommelige, så nu er det bare med at bestille og komme af sted.

Hilsen Thomas.

 

admin

Related Posts

Har købt min bil hos en Ford-forhandler

Behandlings Rejser

Alle har snart været der.

Rejser for unge?