Mikroovnen – en herlig opfindelse

Der findes så mange fantastiske opfindelser her på jorden, og en af dem, som jeg selv benytter mig rigtig meget af er mikroovnen. Det er virkelig en nyttig opfindelse. Det er sådan en af de opfindelser der er med til at gøre hverdagen lettere og det hele. Det er sådan en opfindelse som jeg drømmer om at finde på på et tidspunkt.

http://3.bp.blogspot.com/_P1a-BBbKlDM/THbbHFlOuSI/AAAAAAAAAW0/ZTZHw3U7MSg/s1600/microwave-oven-old-school1.jpg

 

Hvis jeg nu kunne finde på noget i den stil, så ville jeg blive herre berømt man. Det kunne være for sejt.

Puha puha, nu kommer vi lige til et andet emne, som jeg går og døjer lidt min indretning i mit Århus hjem, og jeg er lidt lost. Jeg har aldrig rigtig gået op i sådan noget indretning der. Jeg har haft de samme møbler de sidste 5 år, og det er altid samme måde jeg smider det ind i mine lejligheder på.

Jeg overvejer at få lidt hjælp, men jeg gider bare ikke rigtig bruge specielt mange penge på det, så alle gode råd tages imod med kyshånd og en højbelagt leverpostejmad.

admin

Related Posts

God start på det nye år.

Der mange programmer.

En dejlig ny gang.

Nyt lokale i kælderen.