Så skal der købes tøj til de små

Hey der! Jeg skal i dag ud og bestemme mig for, hvilket tøj som jeg vil købe til min nevø. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg har sagt, at jeg rigtig mega meget gerne vil ud og købe lidt tøj til det lille brokkehoved, men nu har jeg altså sagt, at jeg ville gøre det, så det må jeg jo hellere gøre, hehe. Det værste ved at købe tøj til børn er bare, at de aldrig bliver glade for det 😀 Jeg kan selv huske da jeg var mindre, der vidste jeg bare ikke noget værre end at få bløde gaver, for så var der i hvert fald ikke en actionmand eller sådan noget i den. Man ville jo have et eller andet, som man kunne lege med på en eller anden måde..

Jeg har fået at vide af en ven, at et sted, hvor de sælger Danefæ tøj, der kan man også købe noget lækkert børnetøj, så det kan jo godt være, at jeg bare skal komme i gang med at lede efter den butik. Det er jo ikke lige frem de bedste ledetråde, som jeg har fået, med mindre der kun findes en butik i hele København, hvor de sælger det mærke, hehe.

admin

Related Posts

D-Xel til drengen