D-Xel til drengen

Heeeeej 🙂

 

I dag sner det slet ikke, hvor er det dog skønt, så kan det være at vi ikke bliver stormet med sne hele weekenden.

Jeg har nemlig lovet min nevø at hjælpe ham med at finde noget smart tøj her i weekenden, men jeg tror måske at vi kommer til at se efter det på internettet: http://shop.seeds.dk/7_d-xel. Det er da også hyggeligt, så kan vi sidde hjemme hos mig foran computeren med en varm kop kakao mens jeg har boller i ovenen til os 🙂

 

Jeg glæder mig til at foråret begynder. Når sneen er væk og solen begynder at varme Danmark stille og roligt op, det er så herligt. Så begynder alle danskerne at smile og være glade, men det er jo kliche, sådan er det hvert år. Om vinteren har vi ikke rigtigt overskud til at være søde overfor andre mennesker og vi holder os helst til os selv.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik