En lille liste

Hejsa! Jeg har lavet en lille liste over ting og steder, som jeg gerne vil prøve eller besøge. Jeg har ikke lige tid til at skrive dem allesammen herind, men I kan da få en lille kort liste over steder, som jeg rigtig gerne vil besøge her i verden. Der er blandt andet Chiang Rai i Nordthailand, det er et af de flotteste områder efter min mening. Omringer af flotte bjerge der er helt grønne af træer, og så går den kæmpe mekong flod lige igennem. Det er bare et sted, som man må opleve!
Derudover, så har jeg også tænkt mig, at jeg rigtig gerne vil prøve at komme til USA, der er ikke som sådan ét sted som jeg bare må opleve, nej der er mange. Jeg kunne godt tænke mig at tage derover med nogle gode venner, og så leje en bil og fyre gennem hele landet, det ville være rigtig fedt.

 

 

Det var lige alt, hvad jeg havde at skrive nu, så kan I nu have det godt så længe?

admin

Related Posts

Har købt min bil hos en Ford-forhandler

Behandlings Rejser

Alle har snart været der.

Slut med kulde og sne.