Endelig en vej ud.

Hej alle.

Jeg har røget i mange år og tidligere har jeg ikke tænkt så meget over det. Det har bare været en dårlig vane, men efter at der de sidste 4-5 år er kommet rigtig meget fokus på rygning, så er jeg begyndt at overveje, at stoppe helt. Nu er jeg så ved at studere igen og sidde næsten på dagligt basis sammen med andre, hvor jeg er den eneste som ryger. Jeg her ikke været opmærksom på det før, men nogle dage når jeg slet ikke at ryge på skolen og når jeg så tager toget hjem, så kan jeg faktisk selv lugte hvor grimt cigaretrøg lugter, hvis der er en som ryger der. Nu har jeg fundet de smarte E-cigs, se her,  som jeg forventer skal hjælpe mig. De har et lavt indhold af nikotin, ingen skadelige tilsætningsstoffer og helt op mod 80% af dem der har prøvet dem har på sigt helt kvittet smøgerne.

 

admin

Related Posts

En idé til de kolde vinterdage

Alarm i Viborg

Virkelig en lækker oplevelse.

I dårlig humør i dag