Virkelig en lækker oplevelse.

Hej

Siden at jeg begyndte at studere til naturvidenskab i Århus, så der virkelig kommet andre boller på suppen og jeg sidder næsten hverdag og knokler med lektier. Den noget højere stress har gjort at jeg er slået ud i hele hovedet og min hud er virkelig i udo. Derfor gik jeg på nettet for at kigge efter creme eller andre hudprodukter som kunne hjælpe mig.

Udover at jeg fandt nogle creme hos Matas, så fandt jeg også et andet produkt,Imedeen,  i kapselform, som på sigt går ind og hele huden indefra og efter at jeg har læst flere sider om det på nettet, så har jeg besluttet at jeg vil prøve dem. Desuden er de ikke ret dyre, så hvis virkningen udebliver efter at have spist den første pakke, så kan jeg altid nøjes med cremen. Men nu er jeg også begyndt at kigge på hvordan jeg inddeler min dag. Så nu får jeg det af mit arbejde fra hånden lige så snart jeg kommer hjem, så jeg ikke skal sidde oppe den halve nat.

admin

Related Posts

En idé til de kolde vinterdage

Alarm i Viborg

Endelig en vej ud.

I dårlig humør i dag