Hvor finder jeg en ordentlig fræser?

Jeg skal have mig en fræser, men jeg er lidt i tvivl om, hvor jeg finder en henne? Jeg har kigget lidt rundt på nettet, og faldt over en Stiga, som jeg synes så ordentlig ud. Men jeg vil egentlig hellere finde den i virkeligheden, så jeg lige kan prøve den også. Det kunne være ret fedt, men altså, sådan er der jo så meget.

Tror også snart, at jeg vil begynde at gå i vandet, for det er noget af det bedste jeg ved, men jeg er lidt i tvivl om, hvor varmt det er endnu, selvom vejret er begyndt at blive lidt bedre. Det er rigtig rart, at solen skinner, men det blæser lidt for meget, og det er jeg ikke så glad for.

Tror jeg vil smutte ud og gå en tur, hvis ikke det blæser alt for meget. Det kan jeg godt lide – så kan man lige samle tankerne på den måde.

admin

Related Posts

Snart tid til at bilen skal på værksted

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Kugler