Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Jeg er lige flyttet, og jeg er faktisk helt vildt glad for det. Jeg har ellers altid haft lidt fordomme omkring Fyn, men jeg synes nu, at det er en dejlig ø, kan jeg godt afsløre. Jeg er også vildt glad for at bo i Odense, for det er bare det fedeste sted… Det er virkeligt fedt. Nå, men tilbage til emnet; jeg har brug for en god tømrer, der kan hjælpe mig med nogle huslige pligter – der skal nemlig renoveres en del på det nye hus, kan jeg vist godt afsløre. Det er sådan, at jeg har snakket lidt med dem her, om de kan hjælpe mig, og det mener de godt at de kan. Så det bliver nok dem, jeg vælger…

Ellers går det vildt godt for tiden, og jeg hr absolut ingenting at klage over. Jeg er desuden lige blevet fætter igen til en lille pige, og det er jo bare pissefedt.

admin

Related Posts

Snart tid til at bilen skal på værksted

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Hvor finder jeg en ordentlig fræser?

Kugler