Snart tid til at bilen skal på værksted

Hej alle folkens herinde på bloggen, jeg håber i har sovet godt og er friske og veludhvilet på denne flotte søndag morgen! Det er simpelthen så flot om morgenen her i februar, det er koldt men hold nu op hvor ser det hyggeligt ud med rimfrosten der kysser græsset udenfor. Det er da lige til at blive lykkelig af, ikke sandt ?

Jeg har denne her gammel opel corsa som hoster lidt så jeg har i dag en plan om at køre den på værksted i Horsens. Jeg har kørt forbi firmaet Ginnerup Automobiler en del gange men har aldrig stoppet for at få en pris på at få bilen på værksted i Horsens. Det kunne være at jeg skulle køre ind og høre dem ad her senere.

Men er der nogen af jer der kan anbefale nogen til mig så jeg har lidt at vælge mellem ?

Alt har interesse 😉

god morgen

admin

Related Posts

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Hvor finder jeg en ordentlig fræser?

Kugler