mine el-installationer

Hejsa venner 🙂 hehe…

Det kan godt være, at jeg er et af de klogeste mennesker her i lokalet, men hvis der er noget som jeg ikke kan hitte ud, sĂĄ er det sĂĄdan noget med el-installationer, se her, men det kan jo være, at jeg kan finde nogen som gider hjælpe mig med det, for det ville da være en god idĂ©, ville det ikke? – Jo, det ville det.. Der kan I bare se hvor klog jeg egentlig er, wupwup. Folk kan bare komme an, hvis det er I tror, at I er klogere end jeg.

Ej okay, jeg er ikke lige klar til at tage en intelligenstest for jeg kan knap nok finde ud af det, eller sådan noget. Ej ok, jeg ved det faktisk ikke. Det ville faktisk være en totalt fed idé, hvis jeg nu kunne tage ud og fiske her i weekenden, for det er altså min helt store hobbby, så det tror jeg faktisk at jeg vil gøre 🙂

JEG ELSKER AT FISKE, MEN DET ER IKKE SÅ TIT AT JEG FANGER NOGET, SÅ LAD MIG LIGE VÆRE

Ej okay, jeg fanger næsten altid noget, og jeg kan rigtig godt lide jer. Glæder mig allerede til at skrive den næste blog til jer! 🙂

admin

Related Posts

Loftet skal lige have en tur inden vinter

Det bliver nu alligevel godt.

Mit nye projekt!