Mit nye projekt!

Det kunne være fedt nok, hvis jeg kunne komme i gang med mit meget store projekt snart. Jeg mangler godt nok en ordenlig murer fra Århus som kan hjælpe mig med lidt af hvert. Det er fordi jeg gerne vil have lavet noget ordenlig vildt noget ved mit hus, men jeg kan ikke rigtig selv finde ud af at murer. JEg er god til at lave sådan noget med computer, maling og alt muligt andet.

Det kunne være rigtig fedt, hvis jeg kunne lave hele min stue om til en rumraket-agtigt det ville virkelig være fedt. Jeg har i hvert fald været vild med rummet og rakatvidenskab lige så længe at jeg kan huske tilbage, så det er bare min helt store drøm. Eller min største drøm er nok at være med til at lave sådan en helt rigtig rumraket, og hvis jeg så også selv kunne få lov til at komme ud i rummet i den, så ville min lykke nok være gjort.

 

Nu vil jeg runde af, for jeg vil lige tegne lidt tegninger til mit projekt her. Der er lidt af hvert der skal være i orden inden jeg kan komme igang, så jeg spilder ikke tiden.

admin

Related Posts

Loftet skal lige have en tur inden vinter

Det bliver nu alligevel godt.

mine el-installationer