Det bliver nu alligevel godt.

Sikkerhed og adgangskontrol er rigtig godt – når det virker! nu har jeg på vores arbejdsplads kæmpet med mit nøglekort i over et halv år og det har ikke altid været lige let. Da jeg som forsker har meget varierende arbejdstider, så er det ikke altid, at der har været vagtpersonale tilstede, når jeg ikke kunne få skidtet til at virke.

Men nu har instituttet endelig fået øje på problemet, og råd til, at der bliver gjort noget ved det. Al adgang bliver nu udskiftet til elektronisk adgang med en personlig kode som skal tastes ind og derved kan der altid holdes øje med hvem der kommer og gå og hvornår. Udover det vi vi få installeret sensitive kameraer op som vil filme hvem der færdes i gangene. Det vil være godt bevismateriale ved indbrud, som vi har oplevet får. Udover det så bliver der sat dørtelefon, så man altid har mulighed for at få fat på  på en vagt.

admin

Related Posts

Snart tid til at bilen skal på værksted

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Hvor finder jeg en ordentlig fræser?