Mit værste træk

Hey derude! Jeg er altså ikke altid lige god til at huske fødselsdage og sådan noget.. Det er faktisk lidt af et handicap, for den eneste fødselsdag jeg kan huske, det er faktisk min egen, og det er altså lidt pinligt!

Nu ved jeg snart ikke, hvad jeg skal gøre næste gang jeg får sådan en kæmpe overraskelse med en fødselsdag, for jeg bliver altid fanget på det helt forkerte ben, når det er.. Det kunne da være at det ville være en god idé, hvis jeg nu tog mig et kviklån og så ellers bare lige købe noget hukommelseshjælp af en eller anden slags. Det kunne være totalt sejt at få sådan en pille som han spiser i den der film, hvor han bare bliver mega klog og sådan noget der. Det er altså godt nok lige en god film man. Limitless tror jeg den hedder, men lad lige være med at hænge mig op på det.

 

ses

 

admin

Related Posts

En idé til de kolde vinterdage

Alarm i Viborg

Virkelig en lækker oplevelse.

Endelig en vej ud.