Billige rejser til sommer… Måske Thailand?

Jeg skal finde et sted, hvor jeg kan nyde solen og slappe lidt af til sommer, når mine eksaminer er overstået. Jeg har gået og sparet lidt sammen i løbet af året, men derfor må det stadig gerne være billigt. Derfor overvejer jeg at tage til Thailand. I kan se mere her, hvis I selv går og overvejer det. Det er nemlig ret billigt, synes jeg, og jeg glæder mig allerede til at komme afsted. Det er næsten helt sikkert, at det bliver der, vi tager hen – men hvem ved? Alt kan stadig nå at blive ændret, for der er lige to mere end mig der skal med, og de skal også overtales.

Nå, men nu vil jeg gå ud og nyde solen, for jeg har fået læseferie, og det er jo skønt. Burde egentlig sidde og skrive opgave, så det kunne være meget lækkert, hvis jeg ikke var udenfor hele dagen, selvom det er så godt vejr!

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted