Kloak virker ikke i Kalundborg

Jeg bor i Kalundborg, og det er sådan, at min kloak ikke virker, og det er jeg lidt træt af, for det er jo noget, som man bruger hele tiden, og derfor har jeg også kontaktet nogle, som kan komme og lave den, og det er virkelig dejligt, kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert, kan jeg godt love jer for. Det vil jeg også; det er noget, jeg tit tænker på.

Nå, men det er nytår snart, og jeg står for at holde festen i år – det plejer vi nemlig at skiftes til i min vennekreds, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil bruge dagen i dag på at arrangere det, og det skal nok blive rigtig godt, håber jeg. Hehe. Og sådan er det.

Nu vil jeg skynde mig at gå ud med skraldet, for det lugter godt nok lidt, og det er irriterende.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Var lige forbi et bilværksted

Skal have et nyt badeværelse her i Randers