Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Ja goddag. Sikke mange spørgsmål som jeg lige kan komme med her i en titel, men så fanger jeg da lige jeres opmærksomhed, hvis I kender til det..

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer derude, som ved noget som helst om det. Jeg synes selv at jeg har fundet noget meget god info her, men kunne godt lige tænke mig at få lidt info fra folk, som har prøvet det selv. Sådan har jeg det faktisk med alle ting, som jeg skal prøve. Det er altid rart lige at få det at vide fra folk, der har prøvet ting. Det er mit råd til jer herinde. Der synes jeg i hvert fald altid at man får den bedste vejledning.

Håber I alle sammen kommer ud og nyder det gode vejr, imens det er her. Hvis vi kender Danmarks vejr ret, så er det jo snart gråt og trist igen.

Vi ses!

 

 

admin

Related Posts

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted

Skal have et nyt badeværelse her i Randers