Var lige forbi et bilværksted

Okay, jeg var lige på vej hjem fra arbejde, da bilen lige poludselig ikke kunne gå i gear, og det skete lige midt i et kryds, så der blev jeg nødt til at skubbe den ind til siden, og sådan er det jo. Men altså, så kom Dansk Autohjælp lige forbi og de kørte mig så hen til et bilværksted i Gilleleje, for det er et sted, hvor jeg har været før, og dem har jeg tillid til – så dem vil jeg da lige anbefale herinde. I kan besøge dem på deres adresse;

C.N. Auto, Helsingevej 28, 3250 Gilleleje, Tlf. 48 31 85 05.

Hvis det altså er det som I har lyst til. Det er i hvert fald rigtig godt og god service med flinkt personale, så jeg vil da virkelig sige, at I burde besøge dem, hvis I har problemer med jeres bil, og I bor i nærheden selvfølgelig. Det er en ting, jeg vil sige.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Skal have et nyt badeværelse her i Randers