En god Dyrlæge i København.

Hej.

Så lykkedes det mig endelig at finde en billig lejlighed i København, hvor jeg studerer Statsvidenskab på Uni. De første tre måneder af studiet har jeg måtte kører med toget fra Slagelse og tilbage hver dag, hvilket har gjort mine dage ret lange, når der også skulle laves lektier om aftenen.

Så efter at jeg er flyttet er de fleste ting blevet meget nemmere. Men med mig havde jeg også min dejlige hunkat, som har holdt mig med selskab de sidste tre år og da jeg ved at hun snart skal til sit årlige tjek hos Dyrlægen og vaccineres, så er den næste udfordring at finde en Dyrlæge i nærheden af hvor jeg bor, se mere her, så hun ikke skal fragtes så lange i hendes transportkasse. Udover det så skal jeg se om jeg kan overtale nogle af mine nye klassekammerater til om de kunne tænke sig at komme og hjælpe mig med at male min stue en lørdag og så vil jeg lave mad til hele banden. Jeg håber meget at der er nogen der siger ja, da jeg selv er en klovn til det.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted