En herlig tur på stranden uden TOTO

Hallihiv derude.

 

Forleden dag da jeg var ude for at kaste med sten på stranden, der så jeg sådan en meget underlig fisk, som svømmede rundt langs strandkanten. Det var lidt som om at det kunne have været en sæl, men det var det i hvert fald ikke, for den lignede over hele hovedet ikke en sæl, så det kunne jeg lynhurtigt udelukke. Så slog det mig bare lige pludselig! HOLD KÆFT MAN, DET ER FANNERMENEME DA EN FLADFISK! Er du så færdig, hvor fik jeg travlt med at ringe til min bedste ven, han hedder Thomas, men vi kalder man bare Toto når vi fisker. Men han skulle i hvert fald bare lige høre om den her fisk, som jeg havde set, men han tog ikke telefonen, så jeg tog bare hjem istedet for.. Det var bare irriterende.

Sådan en her så jeg også da jeg var på stranden… Jeg tror måske det er en død sæl.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted