En tur med Vax

Pænt goddag allesammen! Jeg vil gerne lige starte ud med at fortælle jer lidt om, hvad jeg har rendt rundt og lavet de sidste par dage.

 

Det hele startede i søndags, da jeg var ude og lufte min hund, Vax. Det skal lige siges at min hund er en lille energibombe, men han er supergodt opdraget, så han kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd eller løbe væk for den sags skyld. Det er også derfor, at jeg godt tør at gå tur med ham, hvor han kan få lov til at løbe lidt frit rundt omkring, hvis vi går tur nogen steder, hvor omgivelserne er til det.

 

Men da jeg var ude og gå med min hund der i søndags, der mødte jeg en mææægtig sød hundeejer, som sjovt nok også havde en hund der hed Vax, eller den hed Banjo, men jeg kunne ikke rigtig kende forskel på de to navne lige der, for jeg havde det nemlig ikke ret godt.

 

Bum bum, men det ene tog det andet, og før jeg vidste af det, så havde jeg taget mig et kviklån, og det er jeg ret så glad for. Det havde ikke rigtig noget med den anden historie at gøre, men jeg tror det ville have været et rigtig kedeligt indlæg, hvis jeg ikke lige havde skrevet noget andet først.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted